Informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bed & Breakfast

Via een oprijlaan bereikt u ons vrijstaand huis uit de 17e eeuw in orgineel Normandische "colombage-stijl". Het staat op een

perceel van ha. van 1.3 ha in een lieu-dit genaamd Le Tertre.

Doordat het op een heuvel is gesitueerd, is het uitzicht op de pittoreske omgeving en de magnifieke vallei "de Vie".

Onze tuin beschikt over een flinke boomgaard met allerlei soorten fruit. Verder zijn er ook fraai aangelegde bloementuinen met mooie terrassen, een natuurlijke vijver en een moestuin.

 

U heeft een eigen toegang op de begane grond. Via het terras met openslaande deuren komt U bij de royale zit/slaapkamers.

In 1 kamer staat een lits-jumeaux, in de andere kamer 2 een persoonsbedden die samen een groot bed kunnen vormen. Deze kamer is ook nog voorzien van een koelkast.

De ruime badkamer is voorzien van twee wastafels, douche, ligbad, bidet en een toilet.

Verder beschikt u over een rookvrije kamer waar de mogelijkheid bestaat zelf koffie/thee te zetten, met gratis wi-fi en een eigen tv.

Wij serveren graag uw ontbijt op de kamer cq terras ( bij slecht weer in de eetkamer) met eventueel naar wens een gekookt eitje.

Ook is er een mogelijkheid tot barbequen.

Omgeving:

De prachtige omgeving is heuvelachtig met enorm veel kleine weggetjes en paadjes waar u ongestoord kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Voor natuurliefhebbers is het een waar eldorado met een rijke flora en fauna.

Op 60 km afstand bevindt zich de zee met schitterende badplaatsen als Trouville, Deauville en Honfleur.

De invasiestranden liggen op ca 90 km. Dichterbij kunt u van de "couleur locale" proeven in schitterende stadjes zoals Falaise, Lisieux, Livarot en het dichtstbijzijnde stadje Vimoutiers, alsmede in de authentieke dorpjes Camembert en Gacé.

La Suisse Normande biedt u de mogelijkheid om te gaan zweefvliegen en te klimmen.

Een verblijf op dit domein is leven zoals het leven bedoeld is namelijk : als God in Frankrijk.

__________________________________________________________________________________________________________________

Theo & Marion Breunis | Le Tertre | 61120 | Fresnay le Samson | Basse-Normandië | marionbreunis@hotmail.com | Tel. 0033 2333 66 225

__________________________________________________________________________________________________________________

Copyright © All Rights Reserved